Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Samen met PSV voetballen en shoppen

Voetbal en shoppen: twee van onze favoriete bezigheden op één dag! Op vrijdag 5 mei organiseert PSV met haar casual kledingsponsor Carrera Jeans een gaaf shopevent en je kunt aansluitend naar de wedstrijd PSV – ADO Den Haag, zo meldt de officiële website van de club uit Eindhoven.

PSV en Carrerea Jeans hebben een programma samengesteld waarbij je eerst mét korting kunt shoppen en daarna gratis de wedstrijd kunt bezoeken.

Aansluitend kun je gratis naar het play-offs duel PSV – ADO Den Haag op sportcomplex De Herdgang. Meld je uiterlijk maandag 1 mei via het onderstaande formulier aan. Jouw toegangskaart wordt dan klaargelegd bij de Carrera Jeans Store in de Urban Shopper. Hier kun je vrijdag 5 mei tussen 16.30 – 18.00 uur jouw toegangskaartje ophalen.

Kom jij ook? Meld je nu aan via deze link.

Het bericht Samen met PSV voetballen en shoppen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *