Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Internationaal zaalvoetbaltoernooi in Zwaag

Op 6 mei a.s. komen vijf buitenlandse teams naar Nederland. Uit Engeland zijn Manchester Futsal Club (Manchester) en Liverbird (Liverpool) aanwezig. Red Boys (Elzestraat) en Real Noorderwijk (Herselt) komen uit België en de laatste deelnemer UFC Münster (Münster) uit Duitsland.

De thuisclub, eredivisionist, Hovocubo is gastvrouw van dit toernooi.Er wordt een halve competitie gespeeld. De FIFA-regels zijn van toepassing op deze wedstrijden. De mensen thuis kunnen de wedstrijd volgen via live-streaming.

De wedstrijden worden gespeeld in Sporthal De Opgang en beginnen om 11.00 uur. De finales zijn om 17.15 uur.

Het bericht Internationaal zaalvoetbaltoernooi in Zwaag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *