Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

KNVB zet de kampioenen uit het amateurvoetbal in het zonnetje

De KNVB laten weten een actie te hebben opgezet om de kampioenen uit het amateurvoetbal in het zonnetje te zetten. Het einde van het voetbalseizoen nadert en dat betekent dat er iedere week – van de mini-pupillen tot aan de senioren – weer meer kampioenen bijkomen.

Heb je ook iets te vieren? Upload dan jouw kampioensfoto en verover een plek in Nederland Kampioenenland, de kampioenenactie van Voetbal.nl! Het team achter de foto met de meeste likes ontvangt van Kruidvat de foto op canvas. Het team achter de meest creatieve inzending ontvangt kaarten voor Nederland-Luxemburg op 9 juni. Uploaden kan via deze link. De actie loopt tot en met zondag 4 juni, dus voeg snel je juichfoto toe aan de grootste eregalerij van Nederland!

Foto: ACV Assen 

Het bericht KNVB zet de kampioenen uit het amateurvoetbal in het zonnetje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *