Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Minke Booij vertrekt als manager vrouwenvoetbal bij KNVB

Manager vrouwenvoetbal Minke Booij wordt de nieuwe directeur van Spieren voor Spieren. Per 1 september neemt ze afscheid van de KNVB en gaat ze aan de slag bij de stichting waar ze al sinds 2004 ambassadeur is. Ze blijft betrokken bij het aankomende EK in Nederland, dat van 16 juli tot 6 augustus in Nederland plaatsvindt.

“We feliciteren Minke met deze stap in haar carrière”, zegt KNVB-directeur Jan Dirk van der Zee. “Minke heeft bij de KNVB een basis gelegd voor de professionalisering in de top van het vrouwenvoetbal. Ook is er bij steeds meer amateurverenigingen aandacht voor meiden- en vrouwenvoetbal. Die koers trekken we de komende jaren door. Het organiseren van het grootste EK Vrouwen ooit komende zomer onderstreept onze ambitie om het vrouwenvoetbal nog meer op de kaart te zetten.”

Het bericht Minke Booij vertrekt als manager vrouwenvoetbal bij KNVB verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *