Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Heerenveense Boys hoopt op vol huis

Voorbeschouwing eerste klasse B. De laatste zes wedstrijden in de eerste klasse B. En alle wedstrijden zijn nog van belang. Heerenveense Boys kan het op eigen veld afmaken tegen Vitesse’63. Een punt is genoeg voor een groot feest in Heerenveen. Steun de club en kom massaal kijken. Een volle bak geeft de speelsters extra moed. Verliest Heerenveense Boys en SC Stiens wint uit van Be Quick’28 VR 2 dan volgt er een beslissingswedstrijd maar niemand gelooft daarin. Voor promotie via de nacompetitie zijn SC Stiens en VV De Weide al zeker. Wint The Knickerbockers thuis van Hollandscheveld dan is het ook feest in Groningen. Niet bij de gasten want die zijn dan gedegradeerd. Hollandscheveld moet winnen dan maakt het nog een kans om niet rechtstreeks te degraderen.

Welke club eindigt op de veilige 8e plaats? Dar staat nu Oranje Nassau VR 2 met 21 punten. Het heeft een iets beter doelsaldo dan ONS Sneek dat negende staat, ook met 21 punten. Oranje Nassau VR 2 speelt thuis tegen Annaparochie, ONS Sneek moet kunnen winnen tegen Be Quick Dokkum. Krankzinnige spanning voor die 8e plaats. ASC’62 blijft waarschijnlijk achter met lege handen. Het speelt thuis tegen De Weide dat ook vrijuit kan spelen en zich opmaakt voor de nacompetitie voor promotie.

De laatste speelronde, we hopen dat we alle ruststanden kunnen publiceren. Help ons daarbij. Alle wedstrijden beginnen om 15.00 uur.

Het bericht Heerenveense Boys hoopt op vol huis verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *