Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Klarenbeek klaar voor VV Rhoon

Voorbeschouwing eerste klasse A. Klarenbeek kan al kampioen zijn nog voor de club aftrapt tegen VV Rhoon. Dit omdat concurrent FC Rijnvogels al om 12.30 uur begint met hun uitwedstrijd tegen Odysseus’91. Bij de Utrechtse club is er een probleem met de veldbezetting maar eerlijk is het niet met Klarenbeek in het voordeel. Hoe dan ook, ze moeten het zelf doen. Berkel kijkt uit naar de uitslag tussen VV Rhoon en FC Rijnvogels. De club moet zelf kunnen winnen thuis van Barendrecht VR 2 en eindigt dan op 21 punten. Rhoon staat nu op 20 punten. Een gelijkspel is niet genoeg voor Rhoon, het doelsaldo van Berkel is veel beter, dus VV Rhoon moet winnen, daar hoopt FC Rijnvogels ook op als het wint van Odysseus’91.

Het meest logische is dat Klarenbeek kampioen wordt. Voor promotie via de nacompetitie strijden dan FC Rijnvogels, Reiger Boys en Odysseus’91. Wartburgia VR 2 was al gedegradeerd, speelt nog wel de KNVB bekerfinale in district West 1 tegen Buitenveldert VR 3. Zaterdag wacht nog de uitwedstrijd tegen Smerdiek dat toch ook kan terugkijken op een prima seizoen. DSS is al bezig met het nieuwe seizoen, de laatste thuiswedstrijd tegen Reiger Boys gaat nog om de eer.

Het bericht Klarenbeek klaar voor VV Rhoon verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *