Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

sv Venray Ladies Cup zoekt nog teams

In 2017 organiseert SV Venray op 3 en 4 juni 2017 voor de 12e keer de SV Venray Ladies Cup, een 2 daags internationaal voetbaltoernooi voor Dames en Meisjes A (Meisjes A nemen bij inschrijving deel aan het Dames toernooi) en Meisjes B (onder 17; 11-tallen), Meisjes D (onder 15, 11-tallen) en Meisjes D (onder 13; 7-tallen).

Het toernooi wordt in 2017 eveneens gespeeld op de velden van SV Venray. In totaal kunnen we gebruik maken van 10 prima grasvelden en hopen hierop leuke, gezellige en sportieve wedstrijden te zien.

SV Venray Ladies Cup

De SV Venray Ladies Cup is een 2 daags internationaal jeugdtoernooi voor Dames en Meisjes.

Bij de vorige editie van de SV Venray Ladies Cup hebben we 54 teams mogen begroeten uit Engeland, Duitsland en Nederland.

In 2017 hopen wij eveneens op deelname van teams uit deze landen en mogelijk meerdere landen. Op de site kunt u up to date volgen wie er bij uw categorie zijn aangemeld. Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt 25 Euro per team. Ieder team ontvangt een beker.

Tevens bestaat de mogelijkheid tot overnachting. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van onze campingfaciliteiten. De meeste teams arriveren op vrijdagavond. Zowel op de vrijdag- als zaterdagavond vindt er een disco plaats in de kantine. Voor reservering en prijzen verwijzen wij naar het formulier reservering overnachtingen.

Dus wil je samen met je team het voetbalseizoen op een leuke wijze afsluiten, schrijf je dan nú in voor één van Nederlands leukste internationale voetbaltoernooien: de SV Venray Ladies Cup 2017!

Het bericht sv Venray Ladies Cup zoekt nog teams verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *