Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Een mooi zomerkamp in Utrecht!

Op 11, 12 en 13 juli organiseert Girls Academy Nederland (GAN) wederom het GAN Zomerkamp bij USV Hercules te Utrecht! Het zomerkamp is al drie jaar op rij het leukste voetbalkamp voor meiden door meiden in de regio Utrecht. En ieder jaar groeit het aantal enthousiaste deelneemsters. Het zomerkamp is voor speelsters van 5 tot en met 14 jaar waarbij de groepen worden ingedeeld op basis van vriendschapsverzoeken, leeftijd en niveau.

Activiteiten

Het zomerkamp wordt georganiseerd door gediplomeerde voetbaltrainsters. De trainingen staan onder leiding van ADO Den Haag aanvoerster Hélène Heemskerk. Alle drie de dagen staan volledig in het teken van voetbal en plezier. Zo is er iedere dag een techniektraining, verschillende voetbalspellen, waterspellen, toernooien en natuurlijk wordt er gestreden om te penaltybokaal.

Iedere dag wordt er gezorgd voor een heerlijke lunch, drinken en gezonde tussendoortjes. Dinsdag en donderdag zal het programma van 09.00 uur tot 17.00 uur zijn en op woensdag is er een extra lang programma van 09.00 uur tot 20.30 uur en is ook het avondeten inclusief. Het kamp is zonder overnachtingen.

Inschrijven

De kosten van het GAN zomerkamp zijn € 125,00 p.p. inclusief eten, drinken en exclusief t-shirt. En als je met drie of meer speelsters van één team deelneemt ontvang je 10% korting per persoon!
Wil jij dit gave voetbalkamp ook niet missen?! Schrijf je dan direct in via de website: www.girlsacademynederland.nl/aanmelden of neem contact op met info@girlsacademynederland.nl.

Het bericht Een mooi zomerkamp in Utrecht! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *