Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Matchcenter: Arsenal – Liverpool (FAWSL)

Volg hier de scoreverloop van de confrontatie tussen Arsenal en Liverpool in de derde speelronde van de FA WSL Spring Series. Het belooft een Nederlands onderonsje te worden, want bij Arsenal staan Sari van Veenendaal, Daniëlle van de Donk en Dominique Janssen in de basis. Bovendien is er bij Liverpool logischerwijs plaats voor Shanice van de Sanden in de basisopstelling.

Op het terrein van Arsenal, the Hive Stadium, kan de ploeg van Van de Sanden de derde opeenvolgende wedstrijd gaan winnen in de Spring Series. Arsenal speelde afgelopen weekend haar eerste wedstrijd tegen Sunderland (0-0). De laatste keer dat beide teams elkaar troffen, wist Arsenal in Merseyside met 2-5 te winnen.

 

Thuis Uit Livescore
Arsenal Liverpool FC  –

Foto: Liverpool Ladies (Twitter)

Het bericht Matchcenter: Arsenal – Liverpool (FAWSL) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *