Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

VIOD traint voor Champions League in Beachcenter Zuidhorn

Afgelopen dinsdag trainde het beachsoccerteam van VIOD, ter voorbereiding op de Champions League eind deze maand in Portugal, in het beachcenter in Zuidhorn. Natuurlijk was de wisseling van gras naar zand even wennen. Bij beachsoccer worden veel technische trucjes gebruikt. Het zand voegt een andere dimensie toe aan de sport: lenigheid en individuele vaardigheden worden getest. Aangezien een veld van zand allesbehalve makkelijk bespeelbaar is, is het de bedoeling dat de bal het grootste gedeelte van de tijd in de lucht is, wat weer zorgt voor omhalen van de spelers en zweefduiken van de keepers. Hier werd dan ook intensief op getraind.

Het bericht VIOD traint voor Champions League in Beachcenter Zuidhorn verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *