Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Toernooi: Alemannia Aachen II op zoek naar een zomertoernooi

Het tweede team van Alemannia Aachen, dat uitkomt in de 4e klasse in Duitsland, is op zoek naar en leuk zomertoernooi in de periode van eind juli – augustus 2017 in Nederland. Het team hoopt tijdens het toernooi in Nederland ook op die desbetreffende plek of in de buurt te combineren met de mogelijkheid tot kamperen en het vieren van een leuk feestje. Mocht dit niet lukken, dan is de ploeg op zoek naar twee/drie oefenwedstrijden in Nederland ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via de email: j.sibilja@gmx.de

 

 

 

Het bericht Toernooi: Alemannia Aachen II op zoek naar een zomertoernooi verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *