Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Goed nieuws voor Buitenveldert

Het seizoen is ten einde voor de vrouwenselectie van sc Buitenveldert. Met een knappe 2e plaats in de topklasse en handhaving in de hoofdklasse is er weer goed gepresteerd. Neem daarbij de prestaties van Vrouwen 3 door de bekerfinale te bereiken en zich te plaatsen voor de nacompetitie richting de eerste klasse en sc Buitenveldert kan een unieke situatie krijgen met 3 teams op het hoogste amateurniveau. Daarom is het bestuur van sc Buitenveldert ook verheugd te melden dat de contracten met de beide trainers Hans de Winter en Marelle Worm met een jaar verlengd zijn. Zij krijgen de opdracht mee om ook het komende seizoen deze hoge verwachtingen waar te maken en de 3 teams verder te ontwikkelen. Om iedereen een kans te bieden zullen zij dan ook open trainingen organiseren voor meiden die weten waar hun top ligt.

Ben je een voetbalster geboren voor 1 januari 2001? Heb je de ambitie om op het hoogste niveau van Nederland te spelen? Wil je prestaties leveren combineren met gezelligheid? Dan nodigen wij je uit om je in te schrijven voor de Open Trainingen van sc Buitenveldert Vrouwen op dinsdag 23 mei.

sc Buitenveldert is al jaren toonaangevend in de regio Amsterdam, met een geweldige eigen jeugdopleiding voor meiden, die daarmee alle faciliteiten hebben om het maximale uit zichzelf te halen. Dat blijkt wel uit de doorstroming van de talenten richting de Betaald Voetbal Organisaties. Toch zijn we ons er van bewust dat niet alle talenten bij sc Buitenveldert spelen. Via de Open Trainingen bieden we deze talenten ook de mogelijkheid om aan te sluiten bij de top van Nederland en daarmee te werken richting je eigen plafond.

Schrijf je nu in via buitenveldert.com.

Het bericht Goed nieuws voor Buitenveldert verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *