Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Open dag meidenvoetbal bij sv Kadoelen (West I)

S.V. Kadoelen, die de grootste meiden- en vrouwenvoetbalafdeling van Amsterdam-Noord heeft, houdt woensdagavond 17 mei van 17.45 tot 20.00 uur voor de 12e keer haar traditionele meiden-voetbaldag. Bij deze club spelen meer meisjes dan jongens bij de jeugd, op zowel prestatief- als recreatief niveau.

Het doel van de voetbalavond is enerzijds om meiden die nog niet voetballen kennis te laten maken met trainen en het spelen van wedstrijdjes onder leiding van ervaren en gediplomeerde trainers als Arie Seekles. Anderzijds om bestaande leden een leuke voetbalmiddag te bezorgen.

De dag is bedoeld voor meiden geboren tussen 2003 en 2012. Groepen worden onderverdeeld naar leeftijd en niveau. Daarnaast is er donderdagavond 18 mei van 18.15 tot 20.00 uur een open training voor meiden geboren tussen 2002 en 2003. Gratis aanmelden voor deze dagen kan door een mail met naam en geboortedatum te sturen naar Merlijn Rademaker, merlijnrademaker@gmail.com. Voor meer informatie 06-38031461.

Het bericht Open dag meidenvoetbal bij sv Kadoelen (West I) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *