Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Os Lusitanos en vv Viod zetten stap richting Eredivisie zaal

In sporthallen Zuid speelden Os Lusitanos en zvv Mazzelstars de eerste wedstrijd voor promotie naar de eredivisies. De bezoeker waren met een grote touringcar naar Amsterdam gekomen.

Beide ploegen verlangen naar de Eredivisie. Voor rust wist Mandy van Heyningen voor de Amsterdammers te scoren. Wendy van Remert wist zelfs 2-0 binnen te schieten. Na de wissel scoorden de ex-eredivisionist nog tweemaal door Dyanne Bito en Petra Verbeek. Na iedere wedstrijd worden strafschoppen genomen in verband met de rangschikking. Mazzelstars won dit onderdeel.

Vv Viod trad aan tegen Exstudiantes Zwolle. Voor de rust wisten beide ploegen niet te scoren. Het werd uiteindelijk 2-1 voor de thuisploeg in een spannende wedstrijd. In de strafschoppenserie wonen de bezoekers.

Het bericht Os Lusitanos en vv Viod zetten stap richting Eredivisie zaal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *