Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ed Engelkes genomineerd voor Rinus Michels-award

De genomineerden voor de Rinus Michel Awards 2017 zijn bekend. Op het Trainerscongres op 19 mei zal bekend worden via de opvolger is van Wilfred van Leeuwen als ‘amateurtrainer van het jaar’. Jan van Raalte, Rene Nijhuis, Ed Engelkes, Jeroen Rijsdijk, Miquel van den Dungen en Niels van Casteren zijn de zes genomineerden.

De trainer van Ajax, Ed Engelkes, ligt met zijn selectie en staf op koers om de eerste titel uit de clubgeschiedenis te gaan binnenslepen. Ook bij VVOG, waar de 53-jarige trainer nu al drie seizoenen aan het roer staat, kan er teruggekeken worden op een mooie periode. Engelkes stopt aan het einde van het seizoen als trainer van beide clubs.

Het bericht Ed Engelkes genomineerd voor Rinus Michels-award verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *