Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oproep: aan oud speelsters Oranje Nassau Roden

De voetbalvereniging ONR viert het dit jaar hun 50 jarig bestaan. Iedere maand is er een festiviteit en deze maand is het de beurt aan de voetbalvrouwen. Op zaterdag 27 mei wordt een reüniewedstrijd georganiseerd tegen het voormalig vrouwenteam van v.v. Roden.

De ontvangst is om 15.30 en om 17.00 uur begint de wedstrijd. Daarna is er een buffet. Wie weet sluiten we af in het dorp om kleintje Rodermarkt te vieren met zijn allen.

Sinds februari is er al een groep in training onder leiding van Rien Hut. Dat de rivaliteit een stuk minder is dan 30 jaar geleden is duidelijk zichtbaar. De vrouwen van v.v. Roden trainen gewoon mee.

Het zou leuk zijn dat er zoveel mogelijk oud leden van het vrouwenteam van ONR aanwezig zijn op deze dag. Je hoeft niet perse mee te voetballen, we willen er een leuke dag van maken.

We zijn dus op zoek naar oud leden van het vrouwenteam van ONR. Heb je daar zelf gevoetbald of ken je iemand die dat heeft gedaan, geef je dan op voor deze dag. Dat kan bij Danita Postma 06-52834255 of danitapostma@hotmail.com

Het bericht Oproep: aan oud speelsters Oranje Nassau Roden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *