Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Paulina Quaye versterkt komend seizoen vv Alkmaar

Ook Paulina Quaye verlaat Ajax en gaat het doel verdedigen van vv Alkmaar. De geboren en getogen Nijmeegse doorliep diverse KNVB selectieteams en stond afgelopen jaar in de halve finales op het EK met O19. Via CTO Amsterdam kwam ze in de selectie van Ajax en na drie seizoen heeft ze een nieuwe uitdaging gevonden.

Paulina Quaye

“Ik verwacht dat de nieuwe club vv Alkmaar een positieve impuls kan geven aan het vrouwenvoetbal en dan met name aan de wat jongere talentvolle speelsters. Ik denk dat vv Alkmaar mooie kansen biedt voor speelsters om zich verder te ontwikkelen en het nieuwe complex is daar een goed voorbeeld van

Het bericht Paulina Quaye versterkt komend seizoen vv Alkmaar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *