Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Super spits Joëlle Smits naar FC Twente

FC Twente heeft de selectie voor het nieuwe seizoen versterkt met Joëlle Smits. De 17-jarige O19 international komt over van het CTO in Eindhoven waar ze twee seizoenen voor heeft gespeeld. De aanvalster heeft een 2-jarig contract getekend.

Joëlle Smits

“Volgend seizoen voetballen bij een topclub in het vrouwenvoetbal en meespelen om de prijzen, dat is echt een geweldige stap voor mij. Ik ben nu bezig aan mijn tweede seizoen bij het CTO, dan is spelen in de Eredivisie het volgende doel. Dat ik deze kans krijg bij FC Twente grijp ik met beide handen aan. Ik kijk er naar uit na de zomer lekker te voetballen op een nog hoger niveau.”

Tommy Stroot

“Joëlle is op haar jonge leeftijd een groot talent. Dat ze er voor kiest haar talent bij ons verder te ontwikkelen zegt iets over de bereidheid in haarzelf te investeren. Ze is niet alleen heel leergierig maar ook technische een hele vaardige speelster die makkelijk scoort. Dat heeft ze bij het CTO laten zien maar ook bij de Oranje teams. Ik ben blij Joëlle na de zomer bij ons op het veld te zien.”

Het bericht Super spits Joëlle Smits naar FC Twente verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *