Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Joëlle Smits sluit aan bij WSA

Groot talent Joëlle Smits sluit aan bij WSA en gaat nieuw avontuur aan bij FC Twente.

Nog maar 17 jaar is Joëlle als zij haar handtekening zet onder een twee jarig contract bij FC Twente. De spits van Oranje-O19 komt over van CTO Eindhoven en is klaar voor de volgende stap. “Volgend seizoen voetballen bij een topclub en meespelen om de prijzen, dat is echt een geweldige stap voor mij”, zegt Smits op de website van FC Twente. Om de randzaken professioneel te laten managen heeft ook Joëlle zich aangesloten bij Women’s Sports Agency.

In 2016 scoorde zij meer goals voor Oranje O17 dan welke speelster ook. Maar liefst 12 goals scoorde Smits in 5 Interlands verspreid over 294 minuten meldde de UEFA. Dit jaar maakte zij de overstap op 17 jarige leeftijd naar O19 en ook daar heeft zij het net al meerdere malen weten te vinden. Na de zomer mag zij haar debuut gaan maken in de Eredivisie voor FC Twente.

“Met trots heet ik dan ook Joëlle van harte welkom en ik kijk uit naar onze samenwerking”, zegt Angela Verdoes. Voordat Joëlle aan de slag gaat bij de Tukkers gaat zij eerst aankomende zomer het EK spelen met de selectie Oranje O19 in Ierland.

Het bericht Joëlle Smits sluit aan bij WSA verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *