Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Openingswedstrijd EK zorgt voor recordaantal toeschouwers

Bij de openingswedstrijd van het EK tussen het Nederlands elftal en Noorwegen zal een recordaantal van – in ieder geval – 16.000 toeschouwers aanwezig zijn. Daarmee breekt de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman het record voor een vrouwenvoetbalwedstrijd in Nederland.

Het vorige record was in handen van FC Twente. Destijds waren er 15.637 toeschouwers aanwezig in De Grolsch Veste voor de confrontatie tussen FC Twente en FC Barcelona in de achtste finale van de Champions League.

Foto: @WomensEuro2017 

Het bericht Openingswedstrijd EK zorgt voor recordaantal toeschouwers verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *