Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Beslissingswedstrijd Bekkerveld – Baronie

De vrouwen van Bekkerveld zijn in de eindstand gelijk met VV Baronie VR1 op een 8e/9e plaats in de eindstand geëindigd. Omdat de nummer 9 de nacompetitie in moet, is er een beslissingsduel tussen deze twee teams nodig om te bepalen wie zich rechtstreeks veilig speelt en wie tot nacompetitie veroordeeld is. De wedstrijd wordt vanavond op neutraal terrein gespeeld en wel bij MMC Weert. De wedstrijd begint om 20:00 uur. De verliezer speelt zondag in de 1e ronde om 11.00 tegen Nuenen VR 2.

Spanje 0nder 17 speelt zondag om 18.30 uur de finale tegen Duitsland of Noorwegen. Deze landen treffen elkaar om 18.00 uur.

Het bericht Beslissingswedstrijd Bekkerveld – Baronie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *