Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Bibiana Steinhaus fluit finale Champions League

Op donderdag 1 juni fluit de Duitse scheidsrechter Bibiana Steinhaus de UEFA Women’s Champions League finale tussen Olympique Lyonnais en Paris Saint-Germain. De finale wordt gespeeld in Cardiff (Wales) en de aftrap is om 20.45 uur. Haar assistenten zijn Christina Biehl en Kartrin Rafalski en de vierde official is Riem Hussein.

De 38-jarige Duitse politieagent, wiens vader ook een scheidsrechter was, heeft enorm veel internationale ervaring. Ze floot op diverse EK’s, WK’s, Olympische Spelen en ze was ook actief tijdens verschillende Algarve Cup’s.┬áBovendien ontving Steinhaus in 2007, 2008, 2009, 2010 en 2011 de prijs van beste scheidsrechter van Duitsland. De IFFHS koos haar in 2013 en 2014 tot beste van de wereld.

 

Het bericht Bibiana Steinhaus fluit finale Champions League verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *