Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Meidenvoetbal: Deto Twenterand MO 015 kampioen

Afgelopen zaterdag 13 mei zullen de meiden van Deto MO15-1 niet snel vergeten. Het team van trainer Kerkdijk en Everts pakte afgelopen zaterdag in de slotfase van de wedstrijd de titel in de éérste klasse! Tot op heden werden alle wedstrijden gewonnen.

De enige nog overgebleven concurrent Be Quick ’28 MO15-1, de nr 2 uit de competitie, was zaterdag de tegenstandster. Deto had aan een overwinning voldoende om het felbegeerde kampioenschap naar zich toe te trekken. Bij elk ander resultaat zou de competitie compleet open liggen met nog 2 wedstrijden op de agenda. In de eerste helft gingen beide teams gelijk op. Na rust was het Be Quick dat bij vlagen gevaarlijk voor de dag kwam.

In de slotfase was het uiteindelijke Deto dat de langste adem had, spits Myrthe Kerkdijk scoorde uit het niets de bevrijdende 0-1. Nadat team Deto in de winterstop degradeerde uit de hoofdklasse is het team na een half jaar weer terug op het hoogste niveau. De felicitaties gaan uit naar de speelsters en begeleiding van Deto MO15-1.

Het bericht Meidenvoetbal: Deto Twenterand MO 015 kampioen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *