Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Van der Sanden: ‘Mijn moeder betekent alles voor me’

Oranje speelt komende zomer het EK in eigen land. Een van de vaste waarden in het team is rechtsbuiten Shanice van de Sanden (24). Een voorpublicatie uit het boek “De Oranje Leeuwinnen” van Annemarie Postma, dat deze week is verschenen.

Met haar gelakte nagels, vuurrode lippenstift en haar korte kapsel altijd perfect in model, is Shanice van de Sanden – Shaan, zoals ze door haar teamgenoten wordt genoemd, een opvallende verschijning in de selectie van Oranje. Als ze twee jaar geleden de kappersopleiding start, begint de metamorfose. Eerst gaat het lange kroeshaar eraf, waarna ze denkt: Als ik met kort haar over straat ga, doe ik sowieso make-up op. ‘Dus ben ik naar de Douglas gegaan en heb ik gevraagd of die mevrouw me wilde opmaken. Ik heb heel goed gelet op wat ze deed, heb daarna zelf make-up gekocht en ben het zelf gaan doen.’ Lees hier verder.

Het bericht Van der Sanden: ‘Mijn moeder betekent alles voor me’ verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *