Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Matchcenter: Spanje O17 – Duitsland O17 (Finale)

Vandaag wordt de tiende EK Onder 17 finale gespeeld en het ging in de voorgaande keren ook al tussen Duitsland en Spanje. In het seizoen 2012/13 won Polen door Zweden te verslaan, beide landen hielden Duitsland en Spanje dus uit de finale. Duitsland won al vijf keer en Spanje drie titels, Spanje speelde 7 finales, Duitsland speelde al negen keer een halve finale en ging dus maar één keer niet naar de finale. De onderlinge sportieve rivaliteit is er ook: vijf keer won Duitsland, twee keer Spanje. En Spanje scoorde in deze 7 wedstrijden tien keer, de Duitsers vijf meer.

In deze categorie, Onder 17, is Vivianne Miedema all-time topscorer met 20 doelpunten, dat is dus kwalificatie en Elite Ronde samen.

 

Thuis Uit Livescore
Spanje Duitsland  –

Het bericht Matchcenter: Spanje O17 – Duitsland O17 (Finale) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *