Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Barbara Lorsheyd komend seizoen weer bij ADO Den Haag

Barbara Lorsheyd zal met ingang van seizoen 2017-2018 opnieuw deel uitmaken van de selectie van ADO Den Haag Vrouwen. De 26-jarige keepster keert terug in het Kyocera Stadion.

In het seizoen 2007-2008 kwam Barbara Lorsheyd op 16-jarige leeftijd als jong talent bij de selectie van ADO Den Haag Vrouwen. Vanaf het begin was zij de eerste keepster en dat bleef ze enkele seizoenen. Zo maakte zij deel uit van het befaamde team dat in seizoen 2011/2012 zowel landskampioen werd als de KNVB beker won. Na zeven seizoen bij de groengelen vertrok Lorsheyd in 2014 naar Telstar waar ze twee seizoenen speelde. Ze vervolgde haar voetballoopbaan bij FC Twente, waar ze tot het eind van het seizoen nog het doel verdedigt.

”Ik heb veel zin om het nieuwe seizoen te beginnen bij ADO Den Haag Vrouwen. Het is een mooie club waarbij altijd strijd en passie op het veld te zien is. Daarnaast is het geweldig met de supporters die altijd hun best doen om een mooie sfeer in het stadion te krijgen. Ik heb er zelf al zeven seizoenen gespeeld en ben blij dat ik er weer in het shirt van ADO Vrouwen mag gaan spelen.”

Een Haags icoon keert weer terug op het oude nest, aldus technisch manager Alex Scholte. Hoofdtrainer Arend Regeer sluit zich hierbij aan en ziet de samenwerking met Barbara tegemoet: ”Barbara is een keepster met ervaring, is gedreven en sterk in de coaching.”

Het bericht Barbara Lorsheyd komend seizoen weer bij ADO Den Haag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *