Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Gratis Ajax clinic voor vrouwen en meiden bij Bunnik ’73

Op zondag 21 mei organiseert V.V. Bunnik ’73 weer een “Vriendinnendag” voor alle voetbal liefhebsters in Bunnik en omstreken.

Een voetbal clinic voor alle meisjes (vanaf 6 jaar) en vrouwen die van voetballen houden en het leuk vinden om met vriendinnen een balletje te trappen. Tijd: 10.00 – 12.00 uur. Plaats: V.V. Bunnik ’73. Na afloop is er voor iedereen een broodje en een leuk aandenken.

Speciaal voor deze ”Vriendinnendag” komen twee speelsters van de Ajax Vrouwen naar Bunnik ’73. Kelly Zeeman en Soraya Verhoeve zullen tijdens de oefeningen, de verrichtingen van de lokale talenten bekijken en enthousiasmeren. Daarnaast zal er voldoende tijd zijn om samen met de speelsters op de foto te gaan en voor het verkrijgen van handtekeningen. Het belooft weer een zeer memorabele ochtend te worden.

Ben jij een meisje/vrouw en vind je het leuk om aan de voetbal clinic mee te doen? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij Aswin Menke (aswin.menke@ziggo.nl) onder vermelding van je naam en je leeftijd. Opgeven kan tot en met vrijdag 19 mei. Deelname is geheel gratis. Graag tot ziens op zondag 21 mei!

Het bericht Gratis Ajax clinic voor vrouwen en meiden bij Bunnik ’73 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *