Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

HS’88 houdt clinic met international Sherida Spitse

Op maandagavond 22 mei organiseert voetbalvereniging HS’88 uit Hoogezand een EK vrouwen /Oranje Clinic op haar eigen velden aan De Kalkwijck.

HS’88 heeft Nederlands Elftal speelster Sherida Spitse bereid gevonden hier haar medewerking aan te verlenen. Ondanks het drukke programma in voorbereiding op het EK vrouwen, dat gehouden wordt in Nederland van 16 juli t/m 6 augustus, is het de organisatie gelukt deze topspeelster naar Hoogezand te halen. Zij gaat samen met een topspeelster van weleer en ex aanvoerster van het Nederlands Elftal, Marloes de Boer deze clinic leiden. De Clinic is van 18.30 tot 20.00 uur voor meiden tot en met 14 jaar en van 20.00 – 21.30 uur zal er voor meiden en vrouwen boven de 14 jaar een mixtoernooi 4×4 worden georganiseerd. De clinic is volledig kosteloos, de organisatie verwacht dan ook een grote opkomst.

De doelstelling van deze clinic is om de bijna 100 vrouwelijke leden van de voetbalclub een fantastische avond te bezorgen en tevens om nieuwe leden te werven. HS’88 heeft al vanaf 1989 meiden- en vrouwenvoetbal hoog in het vaandel staan en wil maximaal profiteren van de enorme groei die het vrouwen- en meisjesvoetbal in Nederland door maakt. HS’88 wil in iedere leeftijdscategorie met een meisjesteam deelnemen in de competitie en op korte termijn met 4 vrouwenteams. Bij HS’88 zijn meiden en vrouwen die willen voetballen op de juiste plaats. De trainingen staan onder leiding van gediplomeerde trainers en voor de jeugdspeelsters wordt zelfs een aparte techniektraining aangeboden. Dat dit succes heeft blijkt wel uit de resultaten van de meidenteams. Bij HS’88 ziet men in dat Vrouwenvoetbal staat voor alle positieve waarden: voor elkaar, voor het spel en voor de toekomst. Waarden waar we zo van houden in het voetbal. Vrouwenvoetbal is bij uitstek ‘Voetbal om van te houden’.

Opgeven voor de clinic is noodzakelijk in verband met de organisatie. Dit kan op de website hs88.nl of via een mail naar hs88vrouwen@gmail.com.

Het bericht HS’88 houdt clinic met international Sherida Spitse verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *