Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

100.000e bezoeker EK vrouwen in het zonnetje gezet

Met nog 60 dagen te gaan tot de start van het EK voetbal voor vrouwen is de heer Baying uit Terheijden vanavond verrast met een bezoek van Toernooidirecteur Bert van Oostveen en Kicky de Mascotte.

Doordat hij deze week twee kaarten voor de openingswedstrijd Nederland – Noorwegen bestelde, werd hij de 100.000ste bezoeker van het UEFA Women’s EURO 2017. Hij ontving een uitnodiging voor alle poule wedstrijden die deze zomer in speelstad Breda worden gespeeld. ”Naast het behalen van een record aantal bezoekers, al meer dan 16.000, voor de openingswedstrijd op 16 juli in Utrecht is dit opnieuw een mooie mijlpaal voor het toernooi, op naar de volgende 100.000”, zegt Bert van Oostveen, toernooidirecteur UEFA Women’s EURO 2017.

Grootste EK ooit

UEFA Women’s EURO (WEURO) 2017 wordt met zestien deelnemende landen het grootste Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen tot nu toe. De 7 speelsteden zijn: Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. In speelstad Breda wordt onder andere de wedstrijd tussen Duitsland en Zweden gespeeld. Naast de Olympische finale van 2016 worden er nog drie andere groepswedstrijden en een halve finale gespeeld in Breda.

Fotografie: KNVB Media

Het bericht 100.000e bezoeker EK vrouwen in het zonnetje gezet verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *