Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Matchcenter: nacompetitie restant en 1e ronde

Vanavond een aantal wedstrijden in de nacompetitie waarbij de restant van Delta Sports 95 en Berkel die bij een 2-1 stand werd gestaakt door hevige regenval. De return is volgende week 24 mei.

In deze nacompetitie doet alleen Groen Geel niet mee, de tegenpartij Hollandscheveld zit dus al in de finale. Ze spelen tegen de winnaar van Winsum en HZVV (1-0). De wedstrijden hieronder beginnen allemaal om 20.00 uur.

 

Nacompetitie tussen 2e klasse A en 3e klasse A en B

Thuis Uit Uitslag
DSS VR2 Lugdunum  –

Nacompetitie tussen 1e klasse A en 2e klasse A en B

Thuis Uit Uitslag
Delta Sports ’95 Berkel  –
Barendrecht VR2 Jodan Boys  –

 

District

DSS VR2 moest even wachten op de beslissingswedstrijd tussen Berkel VR2 en Lugdunum die door eerst genoemd team is gewonnen. Bergentheim is door de naar de finale omdat sc Emmeloord zich niet kan mengen in de nacompetitie. De tegenstander van Bergentheim komt uit DESZ en sc Klarenbeek VR2, laatstgenoemde won de eerste wedstrijd al met 0-7.

SIOS is ook al naar de finale want Achilles 1894 doet ook niet mee. SIOS speelt tegen de winnaar van sc Bolsward tegen SPW (4-2). Velsen VR2 zijn ook naar de finale, DSZ doet niet mee. Ze spelen tegen de winnaar van Bunnik ’73 en SJC. Nicolaas Boys kwam niet opdagen bij haar eigen thuis wedstrijd tegen DUNO, de club uit Den Haag gaat automatisch door naar de 2e ronde.

 

Het bericht Matchcenter: nacompetitie restant en 1e ronde verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *