Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ook Ingrid Schuiten naar vv Alkmaar

Ingrid Schuiten (24) maakt komend seizoen de overstap van Heerenveen Vrouwen naar vv Alkmaar.

Na 7 seizoenen Heerenveen had Ingrid aangegeven te gaan stoppen, maar na de getoonde interesse van vv Alkmaar ging Schuiten toch weer twijfelen. Schuiten: “ik ben te fanatiek en ik vind het spelletje toch nog te leuk om te stoppen”

Schuiten: “Deze nieuwe uitdaging en nieuwe omgeving zullen een positief effect op mijn ontwikkeling hebben, zowel op voetbalgebied als op persoonlijk gebied. Ik hoop mijn opgedane ervaring bij Heerenveen over te brengen op de jonge meiden bij vv Alkmaar en hen te ondersteunen in hun ontwikkeling”

Trainer Gideon Dijks is erg blij met zijn nieuwe aanwinst. Dijks: “met Ingrid hebben wij een speelster, met de nodige ervaring en veel voetballend vermogen. Als persoon en professional is Ingrid voor ons de ideale aanwinst”.

Het bericht Ook Ingrid Schuiten naar vv Alkmaar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *