Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

RKSV Nuenen heeft een nieuwe coach

RKSV Nuenen, hoofdklasse B, heeft een nieuwe trainer voor VR1 aangetrokken. Nieuwe gediplomeerde trainer bij de groen-witten is Davy Heesakkers, woonachtig in Eindhoven, geboren 1977. Deze vader van een zoon en een dochter is al 16 jaar sportinstructeur bij defensie.

Davy speelde zelf eerder jarenlang in de selectie van RKSV Nuenen en was speler van het Nederlands militair elftal. Eenmaal aan het trainersvak begonnen was hij het laatste jaar hoofdtrainer bij de heren van VV Tongelre. Nu dus een nieuwe uitdaging.

Het bericht RKSV Nuenen heeft een nieuwe coach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *