Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

RKSV Nuenen is opzoek naar jou!

Hoofdklasser RKSV Nuenen wil selectie snel rond maken.

Voor enkele plaatsen in de selectie is RKSV Nuenen in de omgeving nog op zoek naar enkele ambitieuze speelsters en een keepster om de selectie senioren VR1 en VR2 compleet te maken. Na de goede prestaties (behoud VR1 in hoofdklasse en VR2 nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse) valt er toch een gat doordat een aantal benaderde speelsters vertrekken. Zij gaan naar een hoger podium. De ervaring blijft wel behouden. RKSV Nuenen kijkt rond in de omgeving en uiteraard de eigen jeugd.

Ben jij voor aanvang van komend seizoen 15 jaar of ouder en ben je ambitieus, wil je eigen club b.v. eigenlijk liever geen meiden in een JO17-1 of 2 of zoek je simpelweg een nieuwe uitdaging, mail dan geheel vrijblijvend even naar jvdmaat@jomajevi.nl<mailto:jvdmaat@jomajevi.nl> of app naar 06-44824354. Vermeld aub even naam, woonplaats, leeftijd, huidige club, team en positie.

Het bericht RKSV Nuenen is opzoek naar jou! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *