Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Ook Anne Bhagerath en Lois Niënhuis naar FC Twente

Voor het nieuwe seizoen heeft FC Twente twee jonge en talentvolle speelsters aan haar selectie toegevoegd. Anne Bhagerath uit Oldenzaal en Lois Niënhuis uit Lichtenvoorde hebben een zogeheten Talentplek bemachtigd in de selectie van Tommy Stroot.

Anne Bhagerath

De 17-jarige Bhagerath is als 5-jarige begonnen met voetballen bij De Esch in Oldenzaal. Vervolgens heeft ze alle teams van de toenmalige meidenopleiding van FC Twente doorlopen. Dit seizoen speelt de linksbenige speelster in het shirt van FC Berghuizen.

“Aansluiten bij de selectie in het nieuwe seizoen is waar ik naar toe heb gewerkt sinds ik destijds in de O14 trainingsgroep bij FC Twente begonnen ben. Dat dit gelukt is, daar ben ik heel blij mee. Ik kijk er naar uit komend seizoen steeds beter te worden en hopelijk zoveel mogelijk speelminuten te kunnen maken.”

Lois Niënhuis

De 16-jarige Niënhuis speelt sinds haar 6e bij Longa uit Lichtenvoorde. In de voormalige meidenopleiding van FC Twente maakte de keepster deel uit van de trainingsgroepen O14 en later O16.

“Het is mijn droom eerste keeper bij FC Twente te worden. Ik ben op de goede weg nu ik na de jaren in de trainingsgroepen bij de eerste selecte zit komend seizoen. Daar ben ik trots op. Mijzelf steeds verder ontwikkelen en dichter bij mijn doel komen daar kijk ik voor de toekomst naar uit. “

Tommy Stroot

“We zijn blij dat we deze twee jonge en talentvolle meiden door middel van een Talentplek aan ons kunnen binden. In het verleden hebben ze al deel uit gemaakt van de meidenopleiding. We zien toekomst in deze speelsters en willen met hen het aanwezige talent verder ontwikkelen zodat ze kunnen toegroeien naar het Eredivisie niveau dat we nastreven.”

fotografie: FC Twente media

Het bericht Ook Anne Bhagerath en Lois Niënhuis naar FC Twente verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *