Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Siri Worm lanceert haar indrukwekkende documentaire ‘Blessuretijd’

FC Twente speelster Siri Worm sprak recentelijk met vrouwenvoetbalnieuws.nl over de lancering van haar documentaire genaamd ‘Blessuretijd’ en het verhaal erachter. De documentaire bevat een uniek verhaal over een topsportster. Van het toeleven naar een groot toernooi, het oplopen van de blessure, de revalidatie met ups and down tot uiteindelijk het succesvol terugkeren op niveau. Bekijk de indrukwekkende documentaire nu via onderstaande video.

Fotograaf: Nienke van der Tak

Het bericht Siri Worm lanceert haar indrukwekkende documentaire ‘Blessuretijd’ verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *