Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Unieke ‘Eat & Greet’ met de OranjeLeeuwinnen

Het vrouwenvoetbal zit in de lift en is zelfs de snelst groeiende teamsport in Nederland. Niet in mindere mate door de successen die onze OranjeLeeuwinnen de afgelopen jaren hebben geboekt. Waar de mannen het EK in 2016 misten, is het Nederlands Vrouwenelftal de laatste jaren wel vertegenwoordigd op grote eindtoernooien.

Begin juni zijn de OranjeLeeuwinnen op trainingskamp in eigen land als voorbereiding op het EK van komende zomer. De lezers van De Geldenlander krijgen de exclusieve mogelijkheid om vier van hen te ontmoeten, op dinsdag 6 juni. O.a. Kelly Zeeman en superspits Vivianne Miedema schuiven aan tijdens de sportmaaltijd die u krijgt voorgeschoteld.

Al roulerend is er de mogelijkheid om met ieder van hen een praatje te maken en op de foto te gaan of om een handtekening te vragen. Ook is er de mogelijkheid om de beker van de Weuro2017 te zien of misschien wel aan te raken!

Voordat u aan tafel gaat, krijgt u een rondleiding op de KNVB Campus in Zeist; het voetbalhart van Nederland. De KNVB Campus is de plek waar de nationale selecties trainen, coaches worden opgeleid, scheidsrechters werken aan de arbitrage en bestuurders elkaar ontmoeten. Ook kunnen (top)sporters hier revalideren. Als klap op de vuurpijl staat de bokaal van EK 1988 en kunt u deze van dichtbij zien!

Programma:
– 16.00 – 17.00 uur rondleiding op de KNVB campus in Zeist, o.a. EK beker 1988
– 17.00 – 18.30 uur sportmaaltijd met Kelly Zeeman en Vivianne Miedema
– 17.30 – 18.00 uur Leeuwinnen schuiven aan tijdens de sportmaaltijd voor een kennismaking

De Gelderlander mag 2 x 2 ‘tickets’ weggeven. De winnaars worden persoonlijk op de KNVB campus in Zeist uitgenodigd. Inschrijven kan t/m woensdag 31 mei via deze link.

Bron: De Geldenlander
Fotograaf: Nienke van der Tak

Het bericht Unieke ‘Eat & Greet’ met de OranjeLeeuwinnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *