Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Gezocht: Kennemers VR1 zoekt speelsters voor haar selectie

Dit gezellige en net kampioen geworden damesteam zoekt nieuwe voetbaltalenten voor het voetbalseizoen 2017-2018! Wij Kennemers vrouwen 1 zijn op zoek naar nieuwe talentvolle dames, kun jij aardig voetballen en wil je in een sportief en gezellig team meedraaien dat 2e klasse zondag speelt. Kom dan eens meetrainen of zoek contact met ons.

Onze trainingsavonden zijn op dinsdag en donderdagavond vanaf 20:00 uur.

VR2

Daarnaast zijn wij ook voor onze nieuwe vrouwen 2 opzoek naar voetbalvrouwen. Vind je het leuk om te voetballen, maar wil je meer recreatief spelen? Vanaf komende seizoen is er ook een Kennemers VR2. Zij spelen in de 5e klasse en trainen 1x per week op woensdagavond. In dit teams staat gezelligheid en lekker samen bezig zijn voorop.

Heb jij interesse om voor één van dexe teams te spelen of wil je meer info stuur dan even een mailtje naar:
vanderheidenmichelle@gmail.com

Het bericht Gezocht: Kennemers VR1 zoekt speelsters voor haar selectie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *