Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Miedema maakt snel haar nieuwe club bekend

Vivianne Miedema zal volgend seizoen niet meer spelen in het shirt van Bayern München. Dat maakte de club uit Beieren donderdag bekend. Via haar management laat Miedema weten dat ze toe is aan een nieuwe uitdaging.

Na drie seizoenen in de Duitse Bundesliga te hebben gespeeld, wilde de club nog graag met de Oranje international verder. Toch zullen de wegen van beide partijen scheiden. “Ik heb de aanbieding naast mij neergelegd omdat ik voelde dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging,” vertelt Miedema.

“Op dit moment focus ik mij op de laatste competitiewedstrijd tegen SGS Essen, want bij winst is de club ook volgend jaar verzekerd van deelname aan de Champions League,” aldus de 20-jarige spits, die komende week haar nieuwe club bekend zal maken.

Fotograaf: Nienke van der Tak 

Het bericht Miedema maakt snel haar nieuwe club bekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *