Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Myrthe Moorrees verruilt PSV voor FC Twente

Myrthe Moorrees vertrekt bij PSV. De 22-jarige middenveldster gaat vanaf volgend seizoen een nieuw avontuur aan bij FC Twente. Na het vertrek van Jill Roord zal Moorrees het middenveld van de ploeg van Tommy Stroot moeten gaan versterken.

“Afgelopen jaar was er ook al contact met FC Twente. Ik heb er toen voor gekozen om nog een jaar voor PSV te spelen. Nu kwam deze kans opnieuw voorbij en heb ik deze met beide handen aangegrepen,” zegt Moorrees op de website van FlowSports.

De afgelopen seizoenen heeft Moorrees zich ontpopt tot een van de smaakmaaksters binnen de selectie van de Eindhovense formatie. Het moment om een nieuwe stap te gaan maken, is dan ook aangebroken. “Ik denk dat het goed is voor mijn ontwikkeling dat ik in een nieuwe omgeving terecht kom, in een nieuw team en met een nieuwe staf. Ik ben erg blij met deze stap!”

Foto: fctwente.nl

Het bericht Myrthe Moorrees verruilt PSV voor FC Twente verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *