Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SDO VR1 verrast in na-competitie

Na vorig seizoen op het nippertje te zijn ontkomen aan degradatie uit de 1e klasse, schakelde gisteren SDO in de na-competitie voor promotie naar de hoofdklasse het ervaren DSE uit. Na een spannende verlenging won SDO met 1-2 in Etten Leur en degradeert DSE daarmee naar de 1e klasse.

SDO bereidt zich deze week voor op de beslissende tweekamp tegen vv. Trekvogels. Twee eerste klassers die strijden om één plek in de hoofdklasse. SDO zal eerst naar Nijmegen afreizen om daarna op Pinkstermaandag haar thuiswedstrijd te spelen. Lukt het de SDO vrouwen nog een keer te verrassen, dan speelt het net als SDO Heren 1 volgend seizoen in de landelijke hoofdklasse zondag. Dit zal na alle successen bij de heren nogmaals een boost geven aan de Bussumse vereniging.

Wie zich aangetrokken voelt tot het spelen in een team waar presteren samen gaat met een uitstekende sfeer en teamgeest die kan een berichtje achter laten op www.sdodames.nl Hier kun je ook lezen hoe goed alles geregeld en georganiseerd wordt voor de SDO Vrouwen selectie en de daaronder liggende meiden jeugd. Onder het kopje CONTACT kun je jouw gegevens achterlaten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een proeftraining met de groep.

Het bericht SDO VR1 verrast in na-competitie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *