Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Voetbalster, blijf bij je leest!

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s en video’s te laten zien. Dit keer onder andere met Kika van Es en Myrthe Moorrees.

 

Bijzonder eerbetoon van Shanice van de Sanden aan slachtoffers aanslag Manchester

We beginnen deze Social Talk met aandacht voor de trieste gebeurtenis die maandagavond in Manchester plaatsvond. Na afloop van een concert van Ariana Grande vond een zelfmoordaanslag plaats die 22 mensen het leven kostte. Voor Shanice kwam het maandag allemaal heel dichtbij, zij bracht namelijk samen met teamgenoot Kate Longhurst die bewuste dag in Manchester door. Haar eerbetoon aan de slachtoffers komt recht uit haar hart.

22 mei.. Wekker gaat af, staat op, gaat ontbijten, douche, omkleden en op naar het werk zoals dat altijd gaat. ( of net als ik genieten van je vrije dag). Waar mijn plannen zijn om met mijn teamgenoot lekker de hele dag te gaan shoppen in Manchester, zijn de plannen van duizenden andere ( onschuldige) mensen om vanavond naar het concert te gaan van Ariana Grande. Onze dag verliep zoals het hoort te gaan.. Shoppen, lachen, eten en de dag afsluiten met een leuke comedy in de bioscoop. 20 minuten na dat wij vertrokken zijn vanuit Manchester lezen we op twitter dat er nachtmerrie gaande is in Manchester Arena. Het concert waar al die lieve mensen zo naar uitkeken en aan het genieten waren.. Waarom?!, Waarom?! #PRAYFORMANCHESTER

Een bericht gedeeld door Shanice Van De Sanden (@svandesanden) op

 

Een dikke knuffel voor één van haar grootste supporters na het behalen van het landskampioenschap

Pak de zakdoekjes er voor de volgende beelden maar bij, want de zusjes Van Dongen laten zelfs de stoerste vrouwen een traantje wegpinken. Familie is alles <3

Family is everything. @sannevd7 @tesselvd , papa en mama, bedankt voor het nooit opgeven.

Een bericht gedeeld door Merel Van Dongen (@merel23) op

 

Zwemfeestje met Desiree van Lunteren, je wordt niet thuisgebracht!

Desiree is nog nooit zo lekker het bad ingedoken. Na het binnenhalen van de landstitel was een bommetje en een biertje dan ook meer dan verdiend! Naar verluidt zou ze de volgende dag om 13.00 uur moeten werken, maar we betwijfelen of ze toen al uitgefeest was.

Proost #kampioenen #ajaxvrouwen ❌❌❌

Een bericht gedeeld door Desiree van Lunteren (@dvlunteren) op

 

Voetbalster, blijf bij je leest! (Deel één)

‘Wat Sisca Folkertsma niet kan, kan ik vast wel’, moet Kika van Es hebben gedacht. Of andersom. Hoe dan ook, ook Kika kan maar beter blijven voetballen, want dit ziet er niet uit natuurlijk 😉

Leuk hoor golf #dikkefaal #slechtin

Een bericht gedeeld door Kika van Es (@kikavanes) op

 

Arsenal heeft het kwartet aan Nederlanders compleet!

Dutchies unite! Blije gezichten bij nieuwe aanwinst Vivianne Miedema en Dominique Janssen, die al langer de clubkleuren van Arsenal verdedigt. Vanaf komend seizoen heeft de Londense club maar liefst vier Nederlanders in de gelederen, want Sari van Veenendaal en Daniëlle van de Donk spelen ook voor de club!

That moment you bump into a new signing and it’s @viviannemiedema All smiles! Welcome to @arsenalladies

Een bericht gedeeld door Dominique Janssen (@dominiquejanssennl) op

 

Of je een armbreuk overhebt voor het voorkomen van een tegendoelpunt? Sheila van de Bulk wel!

Sheila gaf alles om een tegendoelpunt te voorkomen. Ze was daarmee wel direct een armbreuk rijker. Voorlopig staat de speelster dus aan de kant bij haar club Djurgårdens en daar zal ze flink van balen. We wensen je veel sterkte en een spoedig herstel toe, Sheila!

 

Voetbalster, blijf bij je leest! (Deel twee)

Hebben proefvoetbalsters make-up skills? Myrthe Moorrees laat het zien in een heel leuke video. We zien haar contouren, highlighten en eyeliner zetten. Benieuwd hoe dat afloopt? Bekijk dan de volledige video.

❤ #vriendinnetjes Abonneer gratis op het YouTube kanaal ‘BeTerri’ Link van video in bio @terrikoonings!

Een bericht gedeeld door Myrthe moorrees (@myrthemoorrees) op

 

Pass ‘m door! Dikke skills van de hosts van vv Kicks.

Ter promotie van het EK ‘passen’ de OranjeLeeuwinnen de bal via gave video’s naar elkaar, maar óók naar andere liefhebbers. In onderstaande filmpje waren Fresia Cousino Arias en Leonne Stentler aan zet. Na een paar takes oogt het inderdaad vrij soepel 😉 We zijn benieuwd wanneer onze redactie aan de bak moet!

Het bericht Social Talk – Voetbalster, blijf bij je leest! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Talk – Voetbalster, blijf bij je leest!

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s en video’s te laten zien. Dit keer onder andere met Kika van Es en Myrthe Moorrees.

 

Bijzonder eerbetoon van Shanice van de Sanden aan slachtoffers aanslag Manchester

We beginnen deze Social Talk met aandacht voor de trieste gebeurtenis die maandagavond in Manchester plaatsvond. Na afloop van een concert van Ariana Grande vond een zelfmoordaanslag plaats die 22 mensen het leven kostte. Voor Shanice kwam het maandag allemaal heel dichtbij, zij bracht namelijk samen met teamgenoot Kate Longhurst die bewuste dag in Manchester door. Haar eerbetoon aan de slachtoffers komt recht uit haar hart.

22 mei.. Wekker gaat af, staat op, gaat ontbijten, douche, omkleden en op naar het werk zoals dat altijd gaat. ( of net als ik genieten van je vrije dag). Waar mijn plannen zijn om met mijn teamgenoot lekker de hele dag te gaan shoppen in Manchester, zijn de plannen van duizenden andere ( onschuldige) mensen om vanavond naar het concert te gaan van Ariana Grande. Onze dag verliep zoals het hoort te gaan.. Shoppen, lachen, eten en de dag afsluiten met een leuke comedy in de bioscoop. 20 minuten na dat wij vertrokken zijn vanuit Manchester lezen we op twitter dat er nachtmerrie gaande is in Manchester Arena. Het concert waar al die lieve mensen zo naar uitkeken en aan het genieten waren.. Waarom?!, Waarom?! #PRAYFORMANCHESTER

Een bericht gedeeld door Shanice Van De Sanden (@svandesanden) op

 

Een dikke knuffel voor één van haar grootste supporters na het behalen van het landskampioenschap

Pak de zakdoekjes er voor de volgende beelden maar bij, want de zusjes Van Dongen laten zelfs de stoerste vrouwen een traantje wegpinken. Familie is alles <3

Family is everything. @sannevd7 @tesselvd , papa en mama, bedankt voor het nooit opgeven.

Een bericht gedeeld door Merel Van Dongen (@merel23) op

 

Zwemfeestje met Desiree van Lunteren, je wordt niet thuisgebracht!

Desiree is nog nooit zo lekker het bad ingedoken. Na het binnenhalen van de landstitel was een bommetje en een biertje dan ook meer dan verdiend! Naar verluidt zou ze de volgende dag om 13.00 uur moeten werken, maar we betwijfelen of ze toen al uitgefeest was.

Proost #kampioenen #ajaxvrouwen ❌❌❌

Een bericht gedeeld door Desiree van Lunteren (@dvlunteren) op

 

Voetbalster, blijf bij je leest! (Deel één)

‘Wat Sisca Folkertsma niet kan, kan ik vast wel’, moet Kika van Es hebben gedacht. Of andersom. Hoe dan ook, ook Kika kan maar beter blijven voetballen, want dit ziet er niet uit natuurlijk 😉

Leuk hoor golf #dikkefaal #slechtin

Een bericht gedeeld door Kika van Es (@kikavanes) op

 

Arsenal heeft het kwartet aan Nederlanders compleet!

Dutchies unite! Blije gezichten bij nieuwe aanwinst Vivianne Miedema en Dominique Janssen, die al langer de clubkleuren van Arsenal verdedigt. Vanaf komend seizoen heeft de Londense club maar liefst vier Nederlanders in de gelederen, want Sari van Veenendaal en Daniëlle van de Donk spelen ook voor de club!

That moment you bump into a new signing and it’s @viviannemiedema All smiles! Welcome to @arsenalladies

Een bericht gedeeld door Dominique Janssen (@dominiquejanssennl) op

 

Of je een armbreuk overhebt voor het voorkomen van een tegendoelpunt? Sheila van de Bulk wel!

Sheila gaf alles om een tegendoelpunt te voorkomen. Ze was daarmee wel direct een armbreuk rijker. Voorlopig staat de speelster dus aan de kant bij haar club Djurgårdens en daar zal ze flink van balen. We wensen je veel sterkte en een spoedig herstel toe, Sheila!

 

Voetbalster, blijf bij je leest! (Deel twee)

Hebben proefvoetbalsters make-up skills? Myrthe Moorrees laat het zien in een heel leuke video. We zien haar contouren, highlighten en eyeliner zetten. Benieuwd hoe dat afloopt? Bekijk dan de volledige video.

❤ #vriendinnetjes Abonneer gratis op het YouTube kanaal ‘BeTerri’ Link van video in bio @terrikoonings!

Een bericht gedeeld door Myrthe moorrees (@myrthemoorrees) op

 

Pass ‘m door! Dikke skills van de hosts van vv Kicks.

Ter promotie van het EK ‘passen’ de OranjeLeeuwinnen de bal via gave video’s naar elkaar, maar óók naar andere liefhebbers. In onderstaande filmpje waren Fresia Cousino Arias en Leonne Stentler aan zet. Na een paar takes oogt het inderdaad vrij soepel 😉 We zijn benieuwd wanneer onze redactie aan de bak moet!

Het bericht Social Talk – Voetbalster, blijf bij je leest! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *