Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Strijd om schaal tussen Drachtster Boys en vv Pernis start vrijdag

Aankomende vrijdag begint in Drachten de strijd om de titel “Kampioen van Nederland “ in het vrouwenzaalvoetbal. Uit twee sidderende halve finales kwamen Drachtster Boys en vv Pernis/Barcelona Soccer Schools als winnaar in de finale.

De thuisploeg won dit jaar in een spannende bekerfinale in Sporthallen Zuid de beker. Coach Symen Abe Hoekstra hoopt dat zijn ploeg dit jaar de dubbel pakt.

De Rotterdammers wisten vorige jaar de titel binnen te slepen. De landskampioen won dit seizoen in de competitie beide competitieduels tegen de Friezinnen. Coach Sharon Zadelhoff wil dit jaar voor de 2e keer de titel pakken en kijkt al uit naar een nieuw officieus Europees kampioenschap. De eerste finale wedstrijd begint vrijdag, 26 mei a.s., om 20.30 uur in Drachten (Snij Noordhal). De finale wordt gespeeld in een best of three. Iedere wedstrijd heeft een winnaar.

De tweede en derde wedstrijd zijn in Schiedam omdat vv Pernis hoger eindigde dan de tegenstander.

Het bericht Strijd om schaal tussen Drachtster Boys en vv Pernis start vrijdag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *