Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature: Talentcoach m/v Jong Eldenia VR2

Voetbalvereniging VV Eledenia is dé toonaangevende voetbalvereniging in de regio Arnhem als het gaat om meiden- en vrouwenvoetbal. Het vrouwenvoetbal heeft een sterke, eigen identiteit verworven doordat het 1ste elftal in de afgelopen vijf jaren zonder enige onderbreking is doorgestoomd naar de landelijke Topklasse. Het 2de elftal speelt in de landelijke 1ste klasse. Daarnaast heeft Eldenia zowel bij de junioren als bij de pupillen talententeams die uitkomen in de gemengde (jongens)competities.

Het meiden- en vrouwenvoetbal binnen de vereniging is de afgelopen jaren hard gegroeid en bestaat inmiddels uit ca. 250 vrouwelijke leden.

Om de talenten verder te ontplooien zijn we voor het seizoen 2017-2018 op zoek naar een:

Talentcoach Jong Eldenia VR2

Jong Eldenia speelt momenteel in de 1ste klasse zondag en ondergaat met ingang van het nieuwe seizoen een “verjongingskuur”. Jonge veelbelovende meiden die een fantastische voetbaltoekomst tegemoet gaan zullen vanuit de eigen Eldenia jeugdopleiding hun opwachting maken in dit talententeam.

De functie

Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige trainer/coach voor zowel het teamproces als de individuele ontwikkeling. Jouw taak wordt het om de talenten verder te ontplooien en voor te bereiden op hun volgende stap: VR1. Je werkt op een positieve manier om speelsters zowel technisch, tactisch, mentaal en fysiek sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden. Het stimuleren van de speelsters om voortdurend het beste uit zichzelf te halen is een belangrijk onderdeel van de functie. Verder ben je op de wedstrijddag verantwoordelijk voor de begeleiding en de coaching. Het uitdragen van de kernwaarden van vv Eldenia behoort eveneens tot de functie.

Jouw profiel

Je beschikt over een heldere voetbalvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op de speelsters en betrokken functionarissen van de vereniging. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden om je visie over te brengen, zowel intern als extern én bent voor vv Eldenia een goed uithangbord naar de externe partijen; respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging.

Verder beschik je over stimulerende leidinggevende capaciteiten om het volledige potentieel van speelsters naar boven te halen en kun je zowel in de groep als boven de groep staan. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en hebt een samenwerkingsgerichte instelling. Coachen is jou op het lijf geschreven.

Je hebt ervaring in het trainen van meisjes en vrouwen. Natuurlijk, als eindverantwoordelijke ben je ook resultaatgericht, vooral als het gaat om het ontwikkelen van het individu. Je hebt het vermogen om je gedrag aan te passen indien de situatie verandert. Het hebben van TC-III (UEFA-C) is een pré. Tenslotte ben je gewoon een echt voetbaldier in de goede zin van het woord.

Ons aanbod

Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische voetbalomgeving binnen een groeiende en ambitieuze vereniging. vv Eldenia beschikt over een fantastische accommodatie en faciliteiten.

Solliciteren

Spreekt bovenstaande je aan en voldoe je aan het profiel? Mail dan jouw reactie en (voetbal)CV voor
3 juni 2017 naar vv Eldenia ter attentie van Chris Stockentree (secretaris) Het emailadres is dames-algemeen@eldenia.nl. Wil je meer informatie, bel dan met Maarten de Vries, technisch coördinator, op 06-50504499.

Meiden die nog niet bij vv Eldenia voetballen, maar wel de ambitie hebben om zich op een hoger niveau te ontwikkelen, kunnen eveneens contact opnemen met de hierboven genoemde contactpersonen. vv Eldenia biedt een uitstekend podium voor de ontwikkeling van jouw talenten!

Het bericht Vacature: Talentcoach m/v Jong Eldenia VR2 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *