Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vernieuwd trainers duo voor Jong ADO Den Haag

Voor het seizoen 2017-2018 heeft het bestuur van ADO Den Haag een nieuw trainersduo aangesteld voor de selectie van Jong ADO Den Haag Vrouwen. Monique Rikaart en Peter Boshuizen zijn samen eindverantwoordelijk voor het beloftenelftal.

Monique Rikaart is momenteel bezig aan haar tweede seizoen als assistent trainster bij Jong ADO Den Haag. De 35-jarige Nootdorpse kent de organisatie door en door en krijgt nu de kans om een stap hogerop te maken. Tevens is zij werkzaam op het Globetrotter Katendrecht als docent lichamelijke opvoeding. Monique ziet aankomend seizoen met plezier tegemoet: ”De afgelopen twee seizoenen heb ik veel geleerd. Ik ben trots dat ADO Den Haag mij het vertrouwen geeft om mij verder te kunnen ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om samen met Peter Boshuizen de leiding te nemen over dit talententeam.”

Peter Boshuizen komt over van VDL Maassluis. Daar heeft hij momenteel MO19 onder zijn hoede. Na zijn actieve voetballoopbaan bij Fortuna Vlaardingen heeft hij daar nog vier jaar lang het tweede elftal getraind. Omdat zijn beide dochters waren begonnen met voetballen bij VDL, is hij uiteindelijk in Maassluis terecht gekomen. Peter is daarnaast ook een ondernemer pur-sang, met een aantal eigen bedrijven, onder andere in de Wellness-sector en Teamwear kleding en bedrukkingen. De 49-jarige oefenmeester kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging: ”Ik hoop mijn ervaring en enthousiasme op de jonge meiden van ADO over te kunnen brengen. Opleiden, 100% inzet, passie en enthousiasme staan bij mij centraal.”

Ook Alex Scholte, technisch manager, sluit zich hierbij aan: ”Peter kan met zijn enthousiasme een belangrijke rol spelen in het ontwikkelen van de speelsters”.

Het bericht Vernieuwd trainers duo voor Jong ADO Den Haag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *