Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Beachsoccerteam VIOD klaar voor Champions League avontuur

De twaalf beste beachsoccerteams van Europa strijden deze week in Nazaré (Portugal) om de Euro Winners Cup oftewel de Champions League voor clubteams. Landskampioen VIOD uit Driezum vertrekt zaterdagochtend in alle vroegte van vliegveld Eindhoven naar Lissabon.

Op dinsdag barst de strijd los van de vrouwenteams. VIOD treft om 12.45 (Nederlanse tijd) KU AZS UAM Poznań, de kampioen van Polen. Woensdag om 19.00 uur volgt de kraker tegen de nummer twee van de vorige editie Beachkick Ladies Berlin. In de laatste poulewedstrijd is Grande Motte Pyramide BS donderdag om 12.30 uur de tegenstander. Het doel van VIOD is om de kwartfinale te bereiken. De nummers twee in de poule en de twee beste nummers drie komen hiervoor in aanmerking. Via www.beachsoccer.com zijn sommige wedstrijden via livestream te volgen.

Het bericht Beachsoccerteam VIOD klaar voor Champions League avontuur verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *