Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

“Het team weet jonge meisjes te inspireren”

De Red Flames gaan de Rode Duivels achterna. Voor het eerst in de geschiedenis heeft de Belgische nationale vrouwenvoetbalploeg zich voor een groot tornooi gekwalificeerd. In deze documentaire volgen we de Belgian Red Flames tijdens de voorbereiding op het EK in Nederland. We zien hen voor, tijdens en na stages en oefeninterlands, maar ook bij hun clubs in binnen- en buitenland. En we gaan ook kijken bij de jeugd, waar steeds meer meisjes voetballen. bekijk hier aflevering twee.

Promo

Het bericht “Het team weet jonge meisjes te inspireren” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *