Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Matchcenter: laatste speelronde Eredivisie

De kersverse landskampioen speelt haar eerste uit wedstrijd in de Eredivisie in Eindhoven. Een week later spelen beide teams in de KNVB Beker in het Kyocera Stadion, je kan je kaartjes hier kopen. FC Twente gaat op bezoek bij ADO Den Haag en Achilles’29 sluit haar debuut jaar af met de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. En dan de strijd om de 5e plaats tussen sc Heerenveen tegen Telstar VVNH. In een bizar scenario wint Ajax en FC Twente haar wedstrijd en één van de tussen sc Heerenveen en Telstar VVNH wint ook dan eindigt het zelfs derde in het eindklassement.

 

Thuis Uit Livescores
PSV Ajax
ADO Den Haag FC Twente
sc Heerenveen Telstar VVNH
Achilles’29 PEC Zwolle

Het bericht Matchcenter: laatste speelronde Eredivisie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *