Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature: assistent-trainer VR1 bij Delta Sports 95

De afdeling meisjes- en vrouwenvoetbal van FC Delta Sports ’95 is een van de grotere verenigingen met meisjes- en vrouwenvoetbal in onze regio. Veel meisjes weten Delta te vinden om hun favoriete sport te beoefenen op een passend niveau. Hier binnen is ruimte voor prestatief en recreatief voetbal.

Dat is precies wat onze vereniging voorstaat. “Met plezier naar volwassenheid” is ons motto. We stellen de ontwikkeling van de speelsters centraal. FC Delta Sports ’95 heeft de ambitie om hun vrouwenselectie naar een hoger niveau te brengen en is daarom op zoek naar een:

ASSISTENT-TRAINER VR1 (M/V)

We zijn op zoek naar een assistent-trainer voor ons talentvolle Vrouwen 1 team dat uitkomt in de 2e klasse A in district West 1. Deze assistent-trainer moet iemand zijn die het een uitdaging vindt om met een enthousiaste en ambitieuze groep jonge vrouwen aan de slag te gaan. Ervaring in het vrouwenvoetbal is een pre, maar niet noodzakelijk. Deze assistent heeft minimaal een TC3-diploma, heeft discipline, normen en waarden hoog in het vaandel staan en beschikt over voetbal tactisch/technisch inzicht.

Hij/zij weet het spelsysteem en de tactiek samen met de hoofdtrainer aan te passen aan de aanwezige kwaliteiten in deze selectie om zo het optimale rendement uit de spelersgroep te behalen. Hij/zij moet sterk zijn in positief coachen tijdens training en wedstrijden en is communicatief vaardig. De assistent-trainer van de vrouwen 1 verzorgt samen met de hoofdtrainer de trainingen op dinsdag en donderdag en coacht het team op zaterdag.

Wij bieden een mooie functie bij een gezellige vereniging met een ambitieuze vrouwenselectie in een goede en leuke werkomgeving. De overeenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van één seizoen, met de mogelijkheid tot verlenging.

De werkzaamheden van de assistent-trainer Vrouwen 1 zijn:

  • Werken volgens en uitdragen van het Technisch Beleidsplan Meisjes- en vrouwenvoetbal van FC Delta Sports ’95;
  • Assisteren van de hoofdtrainer VR1 (2 x per week) op de trainingen en begeleiden van de (oefen) wedstrijden van het betreffende VR1;
  • Trainingsstof voor training doornemen met de hoofdtrainer VR1;
  • Samenwerking vrouwentrainers VR1 en VR2;
  • Assisteren bij het beoordelen van speelsters samen met de hoofdtrainer VR1;
  • Hoofdtrainer VR1 vervangen bij afwezigheid;
  • Indien wenselijk mag de assistent trainer van VR1 cursussen volgen. Dit in overleg met de voorzitter CMV;
  • Heeft zitting in voetbaltechnische vergaderingen.

Informatie

Voor nadere informatie over deze functie kan contact worden opgenomen met Jacqueline Sack, voorzitter Commissie Meisjes/Vrouwen onder nummer: 06-53239473 of per e-mail: jacqueline.sack@deltasports.nl.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie, stuur dan een mail met je motivatie naar: jacqueline.sack@deltasports.nl.

Het bericht Vacature: assistent-trainer VR1 bij Delta Sports 95 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *