Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vloggende reporter gezocht voor boekpresentatie van Vivianne Miedema

Heb je altijd al eens Vivianne Miedema willen ontmoeten? En vind je het leuk om te vloggen? Dan is dit je kans! Ter gelegenheid van de boeklancering van “MEIDENVOETBAL”, een boek geschreven door Miedema, is vrouwenvoetbalnieuws.nl op zoek naar een vloggende reporter tussen de 8-15 jaar oud die het leuk vindt om tijdens deze bijzondere dag live via Facebook te vloggen.

De boeklancering vindt zaterdag 3 juni van 13.00 uur tot 15.45 uur plaats op het terrein van vv De Meern. Na de lancering en de persconferentie wordt aansluitend een voetbalclinic en meet & greet georganiseerd waaraan jij als vloggende reporter ook mee mag doen!

Geïnteresseerden kunnen zich melden door een korte motivatie te schrijven naar winnen@vrouwenvoetbalnieuws.nl met als onderwerp “Reporter boekpresentatie Vivianne Miedema”. Wie weet stel jij straks live tijdens de persconferentie enkele vragen aan Miedema!

Fotograaf: Nienke van der Tak

Het bericht Vloggende reporter gezocht voor boekpresentatie van Vivianne Miedema verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.