Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Gezocht: OJC Rosmalen vrouwenselectie zoekt speelsters

OJC Rosmalen is een grote ambitieuze vereniging met een groeiende vrouwenafdeling. Er spelen momenteel zo’n 450 meiden en vrouwen verdeeld over 18 jeugdteams, 3 seniorenteams en 2 35+ teams.

VR1 speelt al enkele jaren mee voor het kampioenschap in de 2e klasse en heeft de ambitie om zo snel mogelijk door te stromen richting de 1e klasse. Ook het 2e vrouwenteam is afgelopen seizoen in de 2e klasse uitgekomen. Via de nacompetitie zullen zij zich nog veilig moeten spelen om volgend seizoen weer in deze klasse uit te mogen komen. Meisjes A (MO19-1) speelt al jaren in de hoofdklasse en doet het daar zeer verdienstelijk.

Vanwege de doorstroom vanuit de jeugd naar de senioren zal er met ingang van seizoen 2017/2018 een extra selectieteam opgericht worden in de vrouwenafdeling. VR1 en VR2 zullen als vrouwenselectie nauw samen gaan werken en zo proberen de gestelde doelen te bereiken.

Omdat we willen werken met een brede selectie zijn we op zoek naar speelsters die onze teams willen komen versterken. Heb je ambitie om selectievoetbal te (gaan) spelen? Wil je hoger gaan spelen? Of wil je juist je ervaring delen binnen een jonge selectiegroep? Kom dan gerust 1 of 2 proeftrainingen meedoen!

Heb je hier wel oren naar? Of juist nog vragen? Neem dan contact op met de hoofdtrainster van VR1, Maxime Welten welten.mj@gmail.com of 06-49732996

Ook als je graag recreatief wil spelen bij een gezellige grote vereniging ben je van harte welkom. Voor ons 3e, 4e en 5e vrouwenelftal zijn we ook nog op zoek naar versterkingen. Hierover kan Maxime je meer vertellen, dus bij vragen daarover, bel of mail haar gerust.

Het bericht Gezocht: OJC Rosmalen vrouwenselectie zoekt speelsters verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *